Succesvol leiding geven met Lean Management

De toepassing van de Lean-businessfilosofie levert direct en meetbaar resultaat op. Minder verspilling, meer rendement, betere processen en hogere opbrengst tegen minder kosten. Alle reden om dus direct met Lean aan de slag te gaan. Maar hoe geef je leiding aan de voorbereiding, implementatie en verankering van de Lean-aanpak in je bedrijf? Dat leer je in drie dagen bij Leansucces!

Leiding geven met Lean: zo werkt het

Er zijn heel wat componenten die Lean leiding geven onderscheiden van klassiek leiding geven. De verschillen zijn zichtbaar op terreinen als oriëntatie, gedrag, managementstijl, doelen en besluiten. Om dit succesvol te doen, is essentiële kennis van Lean onmisbaar. Maar dat is niet genoeg: om sturing te geven aan deze processen is duidelijkheid in leiderschap nodig. In deze cursus leer je hoe.

Voor wie?

De cursus Succesvol leiding geven met Lean Management is bedoeld voor iedereen die leiding geeft aan teams en organisaties, die willen uitblinken in hun dienstverlening of productieniveau. Je leert de benodigde skills en benaderingen die bijdragen aan een geslaagde transformatie naar Lean in jouw bedrijf. Je leert bovendien om structuur aan te brengen in de aanpak om je organisatie verder te professionaliseren. Door deze training word jij de inspirerende, stimulerende kracht in de ontwikkeling en uitvoering van Lean binnen je bedrijf!

Wat leer je tijdens de cursus Succesvol leiding geven bij Lean Management?

In twee of drie intensieve dagen* doorloop je alle stappen die nodig zijn om Lean in het DNA van je organisatie te implementeren en de benodigde processen te leiden. Eerst ga je gedetailleerd in op de principes en begrippen van de Lean-filosofie. Je leert verspillingen aan te wijzen en op te lossen, en je krijgt grondig inzicht in teamdynamieken. Vervolgens komen teamdoelstellingen aan bod en tools om ontwikkelingen en vorderingen vast te leggen en te monitoren. Hoe leer je resultaatgericht te sturen en hoe stimuleer je medewerkers om zich volledig te committeren aan Lean? Met behulp van beproefde technieken uit de wereld van Lean kom je stap voor stap uit bij het gewenste resultaat.

Onze Lean-trainingen: direct toepasbaar topniveau

Een opleiding volgen bij Leansucces betekent: leren van toptrainers die zijn opgeleid bij Toyota in Japan en ruime ervaring hebben in uiteenlopende branches. Elke training is toegespitst op de praktijk en direct toepasbaar. Het effect van leren gaat direct in!

Waardevermeerdering

Succesvol leiding geven op basis van Lean betekent waardevermeerdering. Voor je organisatie én voor jou persoonlijk! Met jouw nieuwe expertise draag je bij aan optimale processen en een betere organisatie. Weten wat er voor jouw organisatie mogelijk is? Vraag naar ons aanbod.

*Kies voor Basic of Excellent

De training Succesvol leiding geven bij Lean Management is er in twee versies: Basic (2 dagen) en Excellent (3 dagen). Kies je voor de Basic-versie, dan krijg je alle belangrijke inhoud om mee aan de slag te kunnen. In de Excellent-versie doe je bovendien extra waardevolle strategische kennis en vaardigheden op; daarnaast is er aanvullende beoordeling en intensieve uitwisseling van praktijkvoorbeelden waarmee je je voordeel doet.

Meer over de opleiding Succesvol leiding geven bij Lean Management

Investering: 

TIP: afhankelijk van betreffende CAO kan deze opleiding vallen onder de subsidieregeling. Informeer naar de mogelijkheden!

Schrijf je direct in en word een succesvol leidinggevende!


Stuur ons je gegevens en eventuele vragen en we nemen zo snel mogelijk contact op!

*verplicht