Wie zijn we, wat doen we?

Leansucces helpt je om meer groei te bereiken. Van jezelf, je team en je organisatie. Dat doen we door je wegwijs te maken in de werkwijze en businessfilosofie van Lean. Door Lean management vergroot je de kwaliteit en efficiency binnen je team en bedrijf. Je gaat verspilling tegen en biedt toegevoegde waarde voor je klant.

Verbeterprocessen

Door de grote verscheidenheid van opdrachtgevers heeft Leansucces veel ervaring met verbeterprocessen binnen verschillende branches, waaronder financiële dienstverlening, administratieve dienstverlening, industriële omgeving, onderwijs, accountancy, de foodsector, de agrarische sector en IT.

Drie pijlers: training, consultancy en coaching

Elke organisatie is anders, en dat geldt dus ook voor de toepassing van Lean management. Daarom bieden we verschillende diensten, die ook gecombineerd of aanvullend bijdragen aan het continue succes van Lean in jouw organisatie:

Onze trainingen helpen je om het fundament te leggen voor Lean management in jouw team of bedrijf. Deze trainingen vinden bij voorkeur in-company plaats, om maximaal efficiënt om te gaan met tijdsinvestering en de link met de praktijk voelbaar te houden. Voor een evenwichtig advies over de kansen die Lean specifiek biedt, geeft Leansucces advies en consultancy. En om de praktijkgerichte theorie van onze opleidingen te begeleiden naar succes, staan onze coaches klaar. Ieder met ruime ervaring dankzij hun trainingen bij onder meer Toyota, en door hun achtergrond binnen uiteenlopende sectoren en voor uiteenlopende opdrachtgevers.

Neem nu contact op met Leansucces en we bespreken welke kansen jij kunt pakken op het gebied van Lean management!